Badeværelse

Tag os med på holdet når du ønsker et nyt badeværelse

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi er specialister i badeværelser

Hos Østjysk VVS har vi lavet mange badeværelser, og derfor ved vi, hvad der rører sig i markedet. Det handler om alt fra funktionalitet til materialevalg. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger ud fra dine behov og ønsker, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Du skal vælge os, hvis du ønsker:

  • At få stillet en toiletvogn til rådighed under hele byggeperioden
  • En konkurrencedygtig og fair pris uden overraskelser
  • En samlet entreprise, hvor du kun får én kontaktperson

Vi gør det nemt for dig at få lavet et nyt badeværelse i samarbejde med os, fordi vi tager os af al kontakten til andre faggrupper.

Mulighederne er mange

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne. Det handler både om plantegningen og funktionaliteten, men også fliser, sanitet og farvevalg.

Alt dette har vi mulighed for at gå yderligere i dialog om i vores showroom. Her kan du se forskellige løsninger og materialevalg, så du nemmere kan visualisere dine drømme om et nyt badeværelse.

Kontakt os nu

Vi er med dig hele vejen fra idé og showroom til der står et færdigt badeværelse klar til brug. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du går med drømmen om et nyt badeværelse eller hvis du har spørgsmål til processen.

Ring gerne til os på telefon 20 25 23 64 eller skriv en mail på info@oestjyskvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag