Renovering

Står du overfor et renoveringsprojekt?

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Renovering af hus

Har du købt et hus, hvor du har behov for at få lavet VVS renoveringer? Det kan både omfatte en modernisering og istandsættelse af hele huset eller måske bare af enkelte rum i huset. Uanset størrelsen på projektet, kan du med fordel tage os med på holdet.

Renoveringer kan bl.a. omfatte:

  • Forbedring eller udskiftning af husets varmesystem
  • Ombygning af badeværelset
  • Renovering af vvs installationer

Vi gør en dyd ud af, at det skal have været en kvalitetsoplevelse at samarbejde med os. Vi lever nemlig at glade kunder, hvor både tilfredshed og veludført arbejde går hånd i hånd.

Hos os kan du være helt tryg

Ved større renoveringer skal de respektive bygningsdele, fx badeværelsets vægge og armaturer leve op til de regler, der er inden for vådrumssikring, VA-godkendelse og CE-mærkning. Også husets varmeanlæg skal leve op til visse krav.

Alle disse krav er vi naturligvis opmærksomme på, så du trygt kan overlade renoveringen til os. Vi sørger for, at alt vores udførte arbejde lever op til de gældende krav. Derudover indtænker vi selvfølgelig også krav om energioptimering i vores løsninger for at fremtidssikre dit hus.

Ring til os nu med dit projekt

Ved i ikke hvor i skal starte eller slutte med renoveringen af huset? Vi stiller os gerne til rådighed i tilfælde af at i måtte have spørgsmål eller har brug for en kompetent fagmand på holdet. Ring eller skriv gerne nu, så vi kan indlede en god dialog om jeres renoveringsprojekt.

Ring til os nu på telefon 20 25 23 64 eller send en mail på info@oestjyskvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag