VVS

Smilende VVS Installatør, der altid er klar til at hjælpe dig

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

VVS løsninger i ethvert omfang

Oplever du problemer med varmeinstallationen? Er der opstået problematik i sanitetsløsninger såsom toilet, badekar eller lignende?

Hos Østjysk VVS står vores autoriseret VVS Installatører altid klar til at hjælpe dig med problemet uagtet størrelse og omfang. Fra vores base i Aarhus rykker vi ud i hele Østjylland. Blandt vores store portefølje af kompetencer, tilbyder vi bl.a:

  • Reparation af varmesystemer, så du undgår overforbrug
  • Reparation af armaturer termostater, afløb o.li.
  • Akut udkald til stoppet toilet eller andre lignende akutte opgaver

Vi bestræber os på at stå hos dig indenfor 48 timer fra første kontakt. Hvis opgaven er akut vil vi forsøge at stå hos dig så hurtigt som muligt.

Du har mulighed for at kontakte os 24/7 – alle ugens dage. Vær dog opmærksom på ekstra tillæg på aften- og weekendudkald. Dette aftales nærmere ved indledende kontakt.

Vi tilbyder også faste aftale til boligforeninger, som indebærer varetagelse af alle afdelingens VVS opgaver ved behov.

VVS firma med godt renomé

Hos Østjysk VVS går vi op i at levere et stykke arbejde, som vi selv er stolte af. Vi går aldrig fra en opgave før du er tilfreds med resultatet. Hele vores virksomhed er drevet af denne baggrund, og dette afspejles i vores arbejde og renomé.

Alle vores medarbejdere er alle veluddannede og besidder den krævede erfaring. Vi sørger desuden for løbende at videreuddanne vores medarbejdere. Dette er din garanti for et godt resultat – hver gang.

Kontakt os og indhent et godt tilbud

Omfanget af din opgave spiller ingen rolle for os. Du er derfor meget velkommen til at give os et kald når behovet opstår. Her får vi en indledende dialog om dine behov, hvorefter du naturligvis vil modtage en endelig pris. I enkelte tilfælde kræver opgaven at vi tilser opgaven, f.eks. i forbindelse med renovering af badeværelse, før du får et endeligt og uforpligtende tilbud.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på telefon 20 25 23 64, eller send os en mail på info@oestjyskvvs.dk. Du er desuden meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende retur hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag