VVS i Risskov

Står du og mangler en kompetent VVS’er i Risskov? Så vælg Østjysk VVS

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Bred vifte af ydelser inden for VVS i Risskov

Hos Østjysk VVS har vi mere end 25 års erfaring med VVS-faget. Vi har gennem årene tilegnet os kompetencer og viden om et væld af VVS-ydelser. Vi er derfor det naturlige valg, når du skal have hjælp til VVS i Risskov. Vi går ind til alle opgaver med høj professionalisme og dedikation, hvilket sikrer, at vi altid leverer det, du ønsker, samt det, vi har aftalt. Vi kan blandt andet hjælpe med disse ydelser inden for VVS:

Ønsker du vores ekspertise til dit næste VVS-projekt? Så ræk ud til os hurtigst muligt. Vi kan hjælpe både private, erhverv og boligforeninger med VVS i Risskov, Aarhus, Lystrup, Skødstrup, Egå og resten af Østjylland.

Vi løser alle VVS-opgaver

Hos Østjysk VVS er vores mål altid at levere løsninger, som vores kunder er tilfredse med og glade for. Derfor samarbejder vi tæt med dig, når du har valgt os til dit projekt. Den indledende proces er afgørende, da det er her, vi forstår dine behov og ønsker til arbejdet. Det er også her vi vil give dig kompetente rådgivning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre inden for dit budget, dine ønsker og mulighederne i dit hjem. Vi ønsker at leve op til den tillid, du har vist os, og vi sørger derfor for at give dig et tilfredsstillende resultat.

Vi garanterer høj kvalitet og god service uanset opgaven. Skal du bruge vores hjælp til et akut opstået problem, tilbyder vi akut VVS service 24/7. Du kan således ringe til os alle ugens syv dage, døgnets 24 timer.

Udover VVS i Risskov, kan vi også hjælpe med blikarbejde. Vi har tilknyttet dygtige blikkenslagere, der kan hjælpe med alt inden for blikarbejde.

Lad os hjælpe dig med dit VVS-projekt

Har du en VVS-opgave, du ønsker vores hjælp til? Så ret henvendelse til os. Fortæl os om dit projekt, så skræddersyr vi et uforpligtende tilbud. Når du har brug for professionel og autoriseret VVS i Risskov, er vi det oplagte valg.

Tag kontakt til os på telefon 20 25 23 64. Du kan også henvende dig til os skriftligt på mail info@oestjyskvvs.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag