Blikarbejde

Vi leverer skræddersyede løsninger i hele Østjylland

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Skræddersyede blik-løsninger

Hos Østjysk VVS tilbyder vi en bred vifte af blikarbejde, der spænder fra tagrender og nedløbsrør til specialdesignede metalinddækninger i zink, kobber, stål m.m. Vi tilbyder bl.a.:

  • Tagrender, nedløb og skotrender
  • Skorstensinddækning
  • Gavl-/stern- og underbeklædning
  • Specialløsninger

Vi leverer skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov og ønsker. Vi anvender materialer af høj kvalitet og vores faglige færdigheder sikrer, at løsningen både er holdbar og at resultatet er pænt at se på.

Med vores ekspertise i blikarbejde kan du forvente en løsning, der kombinerer funktionalitet med design, alt sammen udført med høj grad af faglig ekspertise.

Din pålidelige partner

Vores team af dygtige fagfolk er dedikerede til at levere arbejde af høj kvalitet, der lever op til dine behov og ønsker.

Vi tror på, at åben og ærlig kommunikation er nøglen til et godt resultat, og vores mål er at sikre, at du er fuldt tilfreds med det udførte arbejde.

Vi er din pålidelige partner i blikarbejde – uanset omfanget af din opgave.

Kontakt os i dag

Er du på udkig efter professionelt udført blikarbejde? Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en kort snak om dine planer. Herefter kan vi skræddersy et uforpligtende tilbud.

Du kan få fat i os på telefon 20 25 23 64, sende en mail til info@oestjyskvvs.dk, eller udfylde kontaktformularen så vender vi tilbage. Fra vores base i Aarhus dækker vi hele Østjylland.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag