Tagrender & nedløb

Med Østjysk VVS er du sikret et godt resultat

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Beskyt din ejendom mod regnvand

Tagrender og nedløb spiller en rolle i forhold til at beskytte bygningen mod regnvand og de skader, det kan forårsage. De skal sikre en effektiv bortledning af regnvand fra taget og væk fra bygningens fundament.

Hos Østjysk VVS tilbyder vi specialiserede løsninger:

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Skotrender

Vi bruger kvalitetsmaterialer som zink, kobber og aluminium for at sikre, at systemet fungerer optimalt og holder i mange år. Vi står altid klar til at rådgive omkring materialevalg ved behov.

En løsning der holder

Vælg den rette blikkenslager til at lave dine tagrender og nedløb – hos Østjysk har vores erfaring udstyret os med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere enhver udfordring, der skulle opstå og samtidig sikre et godt resultat.

Vi står klar til at rådgive dig om specielle løsninger samt materialevalg, hvis du har behov for det. Vi værdsætter en god dialog med en grundig forventningsafstemning. På den måde kan vi levere de bedste resultater.

Hos Østjysk VVS samler vi på glade kunder. Skal du være den næste?

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Mangler du et uforpligtende tilbud på tagrender og nedløb? Kontakt os for at drøfte dine behov og få et skræddersyet tilbud. Vi dækker hele Østjylland.

Ring til os på telefon 20 25 23 64, send en mail til info@oestjyskvvs.dk, eller udfyld kontaktformularen så vender vi retur hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag