VVS i Aarhus
til private og erhverv

Vi tilbyder autoriseret VVS-arbejde i Aarhus og omegn

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Langtidsholdbare VVS-løsninger

Hos Østjysk VVS udfører vi alt i VVS-arbejde. Med flere autoriserede VVS-installatører rykker vi ud, når du har brug for det. Hvad enten du har problemer med radiatoren, vandrøret eller et tilstoppet afløb, kan vi hjælpe dig. Uanset opgavens størrelse eller kompleksitet går vi ind til opgaven med optimisme, og vi benytter vores brede erfaring og kompetencer til at løse opgaven. Når du har brug for VVS i Aarhus, kan vi bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver:

Skal vi hjælpe dig med din VVS-installation? Så kontakt os. Vi hjælper både private, virksomheder og boligforeninger med at reparere nuværende eller installere nye installationer. Udover VVS i Aarhus dækker vi hele Østjylland, og vi kan således hjælpe dig med VVS-opgaver i Risskov, Egå, Lystrup, Skødstrup og omegn.

Kompetent VVS i Aarhus du kan stole på

I Østjysk VVS går vi op i at levere god service og høj kvalitet – hver gang. Med mere end 25 års erfaring fra VVS-faget er vi din ekspert, når du skal have hjælp til VVS-opgaverne. Vi sørger for at tilpasse løsningerne til dine ønsker og behov, så du får et tilfredsstillende resultat, du bliver glad for mange år fremover. Vi har konkurrencedygtige priser på alle ydelser, og vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, så der er fuld transparens, inden vi starter arbejdsprocessen.

Foruden VVS i Aarhus kan vi også hjælpe med blikarbejde. Vi er nemlig et kombineret VVS- og blikkenslagerfirma. Har du opgaver, der både involverer VVS-faget og blikarbejde, kan vi således garantere en effektiv og hurtig proces.

Lad os hjælpe med jeres VVS-projekt

Hvis du søger pålidelig VVS i Aarhus, så tag kontakt til os i dag. Vi tilbyder alt i VVS-arbejde til skarpe priser. Vores team af dygtige fagfolk møder dig med et smil og sørger for at overholde alle aftaler.

Kontakt os via telefon 20 25 23 64 eller send en mail til info@oestjyskvvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag