VVS i Lystrup
med lokal forankring

Hos Østjysk VVS i Lystrup udfører vi alt i VVS-arbejde

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Professionel VVS i Lystrup til alle behov

Hos Østjysk VVS i Lystrup er vi et autoriseret VVS-firma, der beskæftiger mere end 15 medarbejdere. Vi har således erfaring, evner og mandskab til at varetage opgaver af varierende størrelser. Med en lokal forankring i Lystrup tilbyder vi VVS-ydelser til overkommelige priser for både private, erhverv og boligforeninger i Aarhus-området. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende opgaver inden for VVS-faget:

Tøv ikke med at række ud til os, hvis du ønsker vores hjælp til dit næste projekt. Med base i Lystrup kan vi hjælpe dig med VVS i Risskov, Egå, Aarhus, Skødstrup og resten af Østjylland.

Alt i VVS-arbejde

I Østjysk VVS går vi op i at levere god service og høj kvalitet – hver gang. Med mere end 25 års erfaring fra VVS-faget er vi din ekspert, når du skal have hjælp til VVS-opgaverne. Vi sørger for at tilpasse løsningerne til dine ønsker og behov, så du får et tilfredsstillende resultat, du bliver glad for mange år fremover. Vi har konkurrencedygtige priser på alle ydelser, og vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, så der er fuld transparens, inden vi starter arbejdsprocessen.

Foruden VVS i Aarhus kan vi også hjælpe med blikarbejde. Vi er nemlig et kombineret VVS- og blikkenslagerfirma. Har du opgaver, der både involverer VVS-faget og blikarbejde, kan vi således garantere en effektiv og hurtig proces.

Lad os hjælpe med jeres VVS-projekt

Vi er specialister i VVS-opgaver. Vi klarer hurtigt og effektivt opgaver som et toilet, der ikke virker, en varmeinstallation, der ikke fungerer korrekt eller større opgaver som renovering af køkken eller et helt nyt badeværelse. Fælles for opgaverne er vores tilgang, der bunder i professionalisme, overholdelse af aftaler og en høj kvalitet. Før arbejdet begynder, er det vigtigt med en indledende dialog, hvor vi forstår dine ønsker og behov til det færdige resultat. På den måde kan vi sørge for at levere dig dét, du ønsker. Det mener vi er god service.

Hvis du ønsker hjælp til akut VVS i Lystrup, kan vi også hjælpe. Vores akuttelefon kan kontaktes hele døgnet alle ugens dage. Så hvis det hele brænder på, står vi klar til at få styr på vandet. Vi kan også hjælpe med blikarbejde, da vi har dygtige og dedikerede blikkenslagere tilknyttet.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag