Gulvvarme

Renovering eller installation af ny gulvvarme

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Vi har 24/7 akut telefon

Er uheldet ude står vi klar til at hjælpe

Gulvvarme i huset skaber komfort

Drømmer du om at skabe luksus i hjemmet i form af gulvvarme i hele eller dele af hjemmet? Med vores totalløsning indenfor gulvvarme er du sikret at undgå kolde fødder i de kolde måneder.

Når du kontakter Østjysk VVS til installation af gulvvarme vil processen typisk fungere således:

  • Indledende dialog med uforpligtende besigtigelse af opgaven, hvorefter du modtager tilbud
  • Opgaven udføres: Vi isolerer, fordeler varmerør og støber eller ligger gulvet
  • Du modtager gulvet i færdig stand, og vi rådgiver til den mest effektive benyttelse

Hos Østjysk VVS går vi meget op i at du er tryg i hele processen samt at du får det bedste resultat. Derfor går vi meget op i at rådgive dig om funktionsdygtigheden i din nye gulvvarme installation, så du kan få det bedste ud af det i så lang tid som muligt.

Alle fordelene ved gulvvarme

Foruden at gulvvarmen i sig selv er en behagelig varme, så skal der ikke etableres radiator i huset. Det giver en stor frihed når det kommer til indretning af hjemmet, da du ikke skal tage forbehold for radiatorer. Foruden dette kræver gulvvarme ikke løbende vedligeholdelse ift. eksempelvis rengøring, da gulvvarmen passer sig selv under gulvet.

Derudover er der naturligvis valget om hvorvidt gulvvarmen skal være vandbaseret eller køre på el. Begge er en mulighed, og begge har fordele og ulemper. Vandbaseret gulvvarme er dyrere i installation, men er til gengæld billig i drift. Elbaseret gulvvarme er billig i installation men dyr i drift.

Kontakt os for at høre mere om gulvvarme

Generelt oplever vi stor popularitet i gulvvarme installationer i takt med de stigende energipriser. Et velisoleret hus er oftest bedst egnet til gulvvarme frem for radiator, da det naturligvis vil holde på varmen i længere tid.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om gulvvarme er du meget velkommen til at ringe allerede i dag på 20 25 23 64. Alternativt kan du sende os en mail på info@oestjyskvvs.dk, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular.

Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Få en uforpligtende snak

Kontakt os i dag